Hjem Nøkkelord PA

Nøkkelord: PA

Palestiner planla terrorangrep for å få fangelønn

Ikke nok med at det palestinske selvstyret (PA) og PLO gir lønn til dømte terrorister for terroraksjoner som har blitt gjennomført. Garantien om fangelønn motiverer også palestinere til å utføre terror i fremtiden.

Minneplass for terrorist i Stavangers vennskapsby

Naif Abu Sharakh ledet et dobbelt selvmordsbomberangrep hvor 23 mennesker ble drept. I Stavangers vennskapsby Nablus er det stor ære verdt.

Obama: – Palestinske myndigheter er ikke en stat

- Palestinske selvstyremyndigheter er ikke ennå en stat, og kan derfor ikke bli med i Den internasjonale straffedomstolen i Haag, sier USAs president Barack Obama.

Bennett: – Bare dra til FN

Israels industri- og handelsminister Naftali Bennett påpeker at Mahmoud Abbas og PLOs ledelse kan bli tiltalt for krigsforbrytelser dersom de søker å føre sin sak i internasjonale domstoler.

Palestinske myndigheter feirer kvinnen som drepte 37 sivile israelere

Tradisjonen tro har palestinske selvstyremyndigheter og Fatah-bevegelsen de siste par ukene feiret Dalal Mughrabi. I 1978 ledet hun terrorcellen som drepte 37 sivile israelere, 12 av dem barn.

Overflod av vann gir mindre behov for avsalting

De to siste åra har det vært forholdsvis mye nedbør i Israel. Som et resultat kan avsaltingen av sjøvann skrus ned til bare 70 prosent av kapasiteten.

Kerry presenterer forslag til rammeavtale

USAs utenriksminister John Kerry er i Israel for å overbevise partene om en rammeavtale som skal stake ut kursen mot en endelig fredsløsning. Netanyahu uttrykker skepsis til palestinernes fredsvilje.

Strid om fredsprosessen i regjeringen

Signaler om manglende framgang i forhandlingene med PA, gjør at ministere i den israelske regjeringen posisjonerer seg.

Israels nye Avigdor Lieberman

For få uker siden var Avigdor Lieberman tilbake i utenriksdepartementet. Men borte er hans "selvheftende" stil, mener Jodi Roduren i New York Times.

Populær Herzog møtte Abbas

Arbeiderpartiet viser framgang på meningsmålingene etter at Isaac Herzog overtok som partileder. I helgen besøkte han PA-president Mahmoud Abbas i Ramallah.

SISTE MED ISRAEL FOR FRED

SISTE NORGE OG ISRAEL

SISTE MEDIEDEKNINGEN

0

Your Cart