Stanset av Sharon

Statsminister Ariel Sharon har bestemt at det ikke er lurt av utenriksminister Peres å møte Arafat på dette tidspunktet. President Bush skal ha uttalt seg positivt til et slikt møte. Peres ivrer for møtet, som egentlig skulle ha funnet sted søndag, uten at avtalen var endelig i boks.

Statsminister Ariel Sharon har bestemt at det ikke er lurt av utenriksminister Peres å møte Arafat på dette tidspunktet. President Bush skal ha uttalt seg positivt til et slikt møte. Peres ivrer for møtet, som egentlig skulle ha funnet sted søndag, uten at avtalen var endelig i boks.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMilitær trussel
Neste artikkelForberedt på det verste
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise