Hundrevis av medlemmer utmeldt

Nesten 400 medlemmer av Arafats Fatah-parti meldte seg nylig ut av bevegelsen, i protest mot "korrupsjon og dårlig lederskap". De tidligere medlemmene sendte et brev til Arafat hvor de erklærte sin vrede over vanstyre, korrupsjon og mangel på fast retning i behandlingen av konflikten med Israel. De utmeldte skal ha vært fra de lavere rekkene i organisasjonen. Ingen av de høyerestående og prominente medlemmene deltok i masse-flukten. I brevet til Arafat hevdes det at "Fatah, som organisasjonen står i dag, leder oss mot stammevelde, intern konflikt og bunnløs ulykke". (08.02)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Nesten 400 medlemmer av Arafats Fatah-parti meldte seg nylig ut av bevegelsen, i protest mot “korrupsjon og dårlig lederskap”. De tidligere medlemmene sendte et brev til Arafat hvor de erklærte sin vrede over vanstyre, korrupsjon og mangel på fast retning i behandlingen av konflikten med Israel. De utmeldte skal ha vært fra de lavere rekkene i organisasjonen. Ingen av de høyerestående og prominente medlemmene deltok i masse-flukten. I brevet til Arafat hevdes det at “Fatah, som organisasjonen står i dag, leder oss mot stammevelde, intern konflikt og bunnløs ulykke”. (08.02)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelPalestiner skutt av israelske soldater
Neste artikkelTiltalt for planlegging av Hizbollah-celle
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise