Arafat kanaliserte EU-penger til terror

Penger fra den europeiske union ble bruk til å finansiere terror i intifadaens to første år. I denne perioden overførte EU omkring 10 millioner euro i måneden til den palestinske selvstyremyndigheten. Fra høsten 2002 ble pengestrømmen stanset, etter at det ble stilt spørsmål om bruk av pengene. Dokumenter som Israel konfiskerte fra Arafats hovedkvarter i mars 2002 avslørte en nær forbindelse mellom palestinernes leder og terrorgruppene. EUs anti-svindel organisasjon (OLAF) tror dokumentene Israel har lagt frem er ekte, skriver den tyske avisen Die Welt. Langsomt erkjenner de europeiske landene at deres bidragspenger til palestinerne ble overført til terrorgrupper. En israelsk familie som ble rammet av terror i august 2001, har saksøkt EU for 100 millioner shekel for deres indirekte støtte til terrorgrupper.(13.02)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Penger fra den europeiske union ble bruk til å finansiere terror i intifadaens to første år. I denne perioden overførte EU omkring 10 millioner euro i måneden til den palestinske selvstyremyndigheten. Fra høsten 2002 ble pengestrømmen stanset, etter at det ble stilt spørsmål om bruk av pengene. Dokumenter som Israel konfiskerte fra Arafats hovedkvarter i mars 2002 avslørte en nær forbindelse mellom palestinernes leder og terrorgruppene.
EUs anti-svindel organisasjon (OLAF) tror dokumentene Israel har lagt frem er ekte, skriver den tyske avisen Die Welt. Langsomt erkjenner de europeiske landene at deres bidragspenger til palestinerne ble overført til terrorgrupper.
En israelsk familie som ble rammet av terror i august 2001, har saksøkt EU for 100 millioner shekel for deres indirekte støtte til terrorgrupper.(13.02)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelVil ikke forsvare sikkerhetsgjerdet i Haag
Neste artikkel-Israelske planer må ikke forstyrre Veikartet
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise