Skutt og drept på Gaza-stripen

Khalil al-Zaben (59) ble truffet av 12 skudd da han forlot kontoret sitt i Gaza tirsdag morgen. Al-Zaben er den mest prominente palestineren som hittil er drept i den interne maktstriden på Gaza-stripen. Sikkerhetskilder sier de ikke vet hvem som utførte angrepet. Al-Zaben har vært en nær medarbeider av Yasser Arafat siden 1960-årene.(02.03)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Khalil al-Zaben (59) ble truffet av 12 skudd da han forlot kontoret sitt i Gaza tirsdag morgen. Al-Zaben er den mest prominente palestineren som hittil er drept i den interne maktstriden på Gaza-stripen. Sikkerhetskilder sier de ikke vet hvem som utførte angrepet. Al-Zaben har vært en nær medarbeider av Yasser Arafat siden 1960-årene.(02.03)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelKvinnediskriminering i arabiske land
Neste artikkelHadde hemmelige dokumenter før kidnapping
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise