PA kan overta sikkerhetskontrollen

Yasser Arafats disipler i Norge, har ofte forsvart den palestinske lederen som ikke griper inn mot terrorens infrastruktur med følgende argument: Israel har ødelagt de palestinske sikkerhetsstyrkenes infrastruktur. Dette hindrer imidlertid ikke Arafat i å ha titusenvis av bevæpnede menn under kommando. Tirsdag gikk han selv svært langt i å bekrefte disse styrkenes kapasitet: - De palestinske selvstyremyndighetene har ikke noe problem med å ta over sikkerhetskontrollen i noe område som blir forlatt av Israel, fortalte Arafat til Egypts etterretningssjef, Omar Suleiman. I følge London-avisen Dar al-Hayat, skal Israel nå tilby Yasser Arafat bevegelsesfrihet mot at alle terrorangrep på og fra Gaza-stripen opphører. Arafat har vært i husarrest i sitt hovedkvarter i Ramallah siden våren 2002. (26.05)

Yasser Arafats disipler i Norge, har ofte forsvart den palestinske lederen som ikke griper inn mot terrorens infrastruktur med følgende argument: Israel har ødelagt de palestinske sikkerhetsstyrkenes infrastruktur.
Dette hindrer imidlertid ikke Arafat i å ha titusenvis av bevæpnede menn under kommando. Tirsdag gikk han selv svært langt i å bekrefte disse styrkenes kapasitet:
– De palestinske selvstyremyndighetene har ikke noe problem med å ta over sikkerhetskontrollen i noe område som blir forlatt av Israel, fortalte Arafat til Egypts etterretningssjef, Omar Suleiman.
I følge London-avisen Dar al-Hayat, skal Israel nå tilby Yasser Arafat bevegelsesfrihet mot at alle terrorangrep på og fra Gaza-stripen opphører. Arafat har vært i husarrest i sitt hovedkvarter i Ramallah siden våren 2002. (26.05)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelStøtter Sharons plan
Neste artikkelØkonomisk vekst
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise