Rabin-minnesmerke skjendet av terroretterlatt

Minnesmerket etter den myrdede statsministeren Yitzhak Rabin ble torsdag kveld skjendet av en israelsk jøde, melder Ha’aretz.

Shvuel Schijveschuurder mistet sin familie i selvmordsangrepet mot Sbarro-restauranten i Jerusalem sentrum for ti år siden. Terrorister som deltok i angrepet skal nå bli sluppet fri, sammen med 1026 andre palestinske fanger, imot at Israel får tilbake Gilad Shalit. På minnesmerket har Schijveschuurder tagget “Slipp fri Yigal Amir”, mannen som stod bak drapet på Rabin i 1995.

Han ble arrestert ikke langt fra minnesmerket kort tid etterpå av israelsk politi. I avhør skal Schijveschuurder innrømmet å ha stått bak skjendingen, som protest mot frigjøringen av familiens drapsmann i sammenheng med fangeutvekslingsavtalen med Hamas.

Forrige artikkelHamas vil ikke avstå fra kidnappinger
Neste artikkelFangeliste offentliggjort
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no