Rabin-minnesmerke skjendet av terroretterlatt

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Shvuel Schijveschuurder mistet sin familie i selvmordsangrepet mot Sbarro-restauranten i Jerusalem sentrum for ti år siden. Terrorister som deltok i angrepet skal nå bli sluppet fri, sammen med 1026 andre palestinske fanger, imot at Israel får tilbake Gilad Shalit. På minnesmerket har Schijveschuurder tagget “Slipp fri Yigal Amir”, mannen som stod bak drapet på Rabin i 1995.

Han ble arrestert ikke langt fra minnesmerket kort tid etterpå av israelsk politi. I avhør skal Schijveschuurder innrømmet å ha stått bak skjendingen, som protest mot frigjøringen av familiens drapsmann i sammenheng med fangeutvekslingsavtalen med Hamas.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag